+ To FRIS with love

Onze koppels betekenen alles voor ons.

L&N THUMB.JPG

+ To FRIS with love

 

Wauw. Wat een f.a.n.t.a.s.t.i.s.c.h.e. ervaring hebben wij gehad met Fris Wedding Films! De eerste ontmoeting hadden we met Rob. Hij luisterde en had aandacht voor onze wensen. Ook het bespreken van het draaiboek verliep vlot. Het hielp ons dat hij de dagindeling mee plande (aangezien wij hier natuurlijk geen ervaring mee hadden).
Op onze trouwdag zelf zagen we het volledige team. Net zoals Rob zijn het ongelooflijk toffe mannen die je absoluut geen 'camerastress' bezorgen. Het mooie is dat ze heel veel 'spontane' beelden namen waardoor alles heel oprecht verfilmd was die dag. We hebben spijt dat ons huwelijk voorbij is omdat we ons zo goed hebben gehad met hen :p!

We kozen voor het volledige pakket (foto's+film). Er was een snelle oplevering en de beelden waren subliem. We hebben nog geen seconde spijt gehad dat we een trouwfilm hebben gekozen. We herbeleven onze dag keer op keer wanneer we hiernaar terugkijken!
Op de trouwdag zelf kregen we al een kortfilm te zien als verrassing (same day edit film).
Hier heb ik geen woorden voor! Dit maakte onze avond echt af met de nodige traantjes... ;).

Bedankt Fris Wedding Films voor alles. Om onze herinnering eeuwig levend te houden en ons een prachtige dag te bezorgen. We zouden keer op keer opnieuw voor jullie kiezen, want jullie leveren ongelooflijk knap werk en jullie zijn gewoon een fantastisch team! BEDANKT! ✨


Veel liefs
Lore & Nike

Lore & Nike